Известие

Collapse
No announcement yet.

Eднакви ли са задните брони за Седана и СпортВагона?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eднакви ли са задните брони за Седана и СпортВагона?!?

един стълб ме удари отзад, а съм със спортвагон.

ще търся задна броня и ляв заден стоп(дето е във вратата).

та, питанката ми е:
    има ли някаква разлика или са универсални??

sigpic156 SW 2001 бивша.

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
    един стълб ме удари отзад, а съм със спортвагон.

ще търся задна броня и ляв заден стоп(дето е във вратата).

та, питанката ми е:
    има ли някаква разлика или са универсални??

И задната врата и задната ти броня са ударени леко и след интервенция от можещ майстор ще станат като нови!

Иначе стоповете са 1:1...няма логика да са различни!
    Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:14.
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Броните са различни а стоповете са еднакви колега
      Имам такъв оригинален стоп ( ляв вътрешен ) и срещу 20 лева е твой
      Мога да видя и за броня - на една морга до нас има ткава комби същия цвят.
      Last edited by pininfarina; d.m.y г., 22:13.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Това хлътналото може и да се самоизправи, остави я на слънце 1-2 дни, гледам че има и пукнатина там вече ще трябва ремонт, но не виждам смисъл да купуваш друга броня, просто си ремонтирай тази
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Това хлътналото може и да се самоизправи, остави я на слънце 1-2 дни, гледам че има и пукнатина там вече ще трябва ремонт, но не виждам смисъл да купуваш друга броня, просто си ремонтирай тази
          Напълно съгласен,ако има при вас някой ,който прави спукани брони ,при тебе дори не липсват и парчета ,така че бронята може да се направи без проблем .Иначе са различни от седана...

Comment

Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщение
            Напълно съгласен,ако има при вас някой ,който прави спукани брони ,при тебе дори не липсват и парчета ,така че бронята може да се направи без проблем .Иначе са различни от седана...
            Е да де, но здравата ако няма забележки направо се монтира, нито се лепи, нито се боядисва и може да излезе доста по евтино цялата работа
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

ако намериш кой да ти ги залепи не мисля че ще излезе повече от 50лв лепенето и от там боя!аз се бях натресъл преди време в една колица и предната ми броня беше спукана с добър майстор всичко си е като ново!и вече 3 години си я разтиквам така няма забележки!според мен лепенето е по евтиния вариант!
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                Е да де, но здравата ако няма забележки направо се монтира, нито се лепи, нито се боядисва и може да излезе доста по евтино цялата работа
                Да, така е, но комбитата не са чак толкова разпространени, пък и не е гаранция дали ще намери такъв цвят. На кантар е работата, не пречи колегата да провери тук там, пък като не намери да си направи неговата.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Това е удачен вариант,ако не намери същият цвят броня,иначе един път броня и един път боя на елемент (90-130лв) и не мисля,че ще му е по-евтин вариант..

Comment

Колега имаш ЛС, виж го!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

дааааа.....благодаря за идеите.
                      ще видим какво ще каже мастера в понеделник.
                      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                        Броните са различни а стоповете са еднакви колега
                        Имам такъв оригинален стоп ( ляв вътрешен ) и срещу 20 лева е твой
                        Мога да видя и за броня - на една морга до нас има ткава комби същия цвят.
                        ок, благодаря ти!
                        за бронята- да я види майстора и тогава.....
                        за стопа-ще преровя моргите в русе и тогава.....
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщение
                          Това е удачен вариант,ако не намери същият цвят броня,иначе един път броня и един път боя на елемент (90-130лв) и не мисля,че ще му е по-евтин вариант..
                          Няма такова нещо като "същият цвят броня", щото има един фактор наречен "стареене на боята" и винаги има разлики в цвета с останалите елементи, т.е. пак трябва да се пребоядисва
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

По-твойта логика ,като я боядисват,ще я боядисат същият цвят "остаряла боя" на неговата кола !!? Има избледняване на боята,но при всички случай ще има поне минимални разлики ...

Comment

При боядисването, ако е добър колориста, може да се приближи доста до актуалния цвят. Т.е. да я състари. Друг въпрос е, че особено добрият лак е доста лъскав и ще се наложи пастиране на цялата кола, за да не се различават много
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                              X